x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primaria Capitalei - Videanu, mai tare ca Orban

Primaria Capitalei - Videanu, mai tare ca Orban

06 Feb 2005   •   00:00

Adriean Videanu va fi candidatul Aliantei PNL-PD la Primaria Capitalei, potrivit rezultatelor sondajului de opinie comandat de aliati pentru a alege intre Videanu si Ludovic Orban.

PARERI IMPARTITE. Adriean Videanu este vazut mai repede vicepremier decat primar general al Capitalei

Surse din PD afirma ca la o prelucrare de 80% a datelor sondajului comandat CSOP, Videanu il surclaseaza pe Orban cu 7,6%. Pedistii spun ca au informatii de la PNL ca si sondajul comandat CURS l-ar da castigator tot pe Videanu. Cu toate acestea, actualul vicepremier este vazut de bucuresteni mai degraba in functia de ministru, decat de primar, un aspect pe care l-ar putea specula in favoarea sa Ludovic Orban. In cercetarea comandata de pedisti au fost introdusi si doi posibili candidati ai PSD, Sorin Oprescu si Victor Ponta, care s-ar situa, potrivit surselor citate, sub candidatii Aliantei.

CONDITII. Pe de alta parte, vicepresedintele PSD Sorin Oprescu spune ca va candida la Primaria Capitalei numai daca va fi sigur ca va castiga. El a precizat ca exista si altii in partid care ar putea intra in aceasta cursa, precum Dan Darabont, Doru Giugula sau "primarul care este", dar ca va propune si un experiment cu un tanar "dotat din punct de vedere mental, cu persuasiune", acesta putand fi liderul TSD Bucuresti, Vlad Dumitrescu. Si Ion Iliescu spune ca ar "fi multumit daca gasim pe altcineva", pentru ca Oprescu sa fie ferit de surpriza de a avea un nou esec. (Oana Stancu, Lavinia Dimancea)

×
Subiecte în articol: observator