x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primarul din Giurgiu: Jucătorii americani nu se mai simt în siguranţă şi vor să plece

Primarul din Giurgiu: Jucătorii americani nu se mai simt în siguranţă şi vor să plece

11 Oct 2011   •   09:46
Primarul din Giurgiu: Jucătorii americani nu se mai simt în siguranţă şi vor să plece

Jucatorii americani de la echipa de baschet CSS Giurgiu au afirmat ca nu mai au siguranta in Romania, motiv pentru care vor sa se retraga, a anuntat primarul Giurgiului, Lucian Iliescu.

Acesta a precizat sa familiile jucatorilor din Giurgiu sunt speriate de incidentul petrecut in acest weekend, motiv pentru care le-au cerut acestoa sa se intoarca in America.

"O pot numi tragedie. Am vorbit cu decedatul sambata noaptea, l-am felicitat pentru jocul deosebit pe care l-a prestat. Nu am stiut ce program eu, nu pot sa stiu cati l-au lovit...Jucatorii vor sa se retraga. Antrenorul mi-a comunicat ca ei nu mai au siguranta sa ramana. Cazul i-a speriat pe ei si familiile din America, care incearca sa-i convinga sa se intoarca acasa", a declarat primarul, potrivit Antena3.

De asemenea, edilul a anuntat ca doreste ca Ministerul Justitiei sa se implice in acest caz, "pentru a da strainilor siguranta ca Romania nu este asa cum se vorbeste".

"Vreau ca Ministerul Justitiei sa se implice. Voi incerca sa fac un apel la nivelul Guvernului, sa putem salva aceasta situatie in Romania", a mai spus Lucian Iliescu.

Baschetbalistul Chauncey Hardy, in varsta de 23 de ani, a ajuns in coma la spital, duminica noapte, dupa ce a fost lovit in zona capului. Sportivul a suferit doua atacuri de cord si a murit la o jumatate de ora dupa ce a iesit din operatie.


×