x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primarul din Rădăuţi petrecea de Zilele Oraşului în timp ce inundaţiile făceau ravagii în judeţ

Primarul din Rădăuţi petrecea de Zilele Oraşului în timp ce inundaţiile făceau ravagii în judeţ

03 Iul 2010   •   00:00

Unii stau sub cerul liber şi nu au pe ce să pună capul, alţii se  distrează pe cinste. Cheful pus la cale de Zilele Oraşului la Rădăuţi s-a încheiat brusc pentru că nu dădea bine. Şi pentru a fi cât mai convingător, într-o intervenţie în emisiunea "La Ordinea Zilei", primarul localităţii a declarat chiar că va dona toţii banii, destinaţi Sărbătorii Oraşului, sinistraţilor.

Ţara arde şi baba se piaptănă. O zicală care, din păcate, se potriveşte foarte bine şi în aceste zile. În vreme ce inundaţiile au lăsat sub cerul liber mii de oameni din judeţul Suceava, locuitorii din Rădăuţi se ţin de petreceri fastuoase. Oamenii spun că nu au cum să-i ajute pe vecinii lor din comunele Marginea şi Iaslovăţ, grav afectate de viitură.

Dupa apariţia ştirii despre indecenţa organizării petrecerii din Rădăuţi, primarul Aurel Olărean, a decis să oprească parada din centrul oraşului, anunţă Antena3.

Au demarat instantaneu şi o campanie pentru nevoiaşi.

×
Subiecte în articol: observator