x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primarul Onţanu a inaugurat în Sectorul 2 cel mai mare centru multifuncţional de servicii sociale, recreative şi de educaţie din ţară

Primarul Onţanu a inaugurat în Sectorul 2 cel mai mare centru multifuncţional de servicii sociale, recreative şi de educaţie din ţară

11 Apr 2012   •   04:00
Primarul Onţanu a inaugurat în Sectorul 2 cel mai mare centru multifuncţional de servicii sociale, recreative şi de educaţie din ţară

Incepand de marti 10 aprilie, Centrul "Sf. Pantelimon', cel mai mare si modern complex multifunctional de educatie si activitati recreative din tara, sta la dispozitia locuitorilor de toate varstele ai sectorului 2.

Centrul "Sf. Pantelimon' are o utilitate deosebita pentru locuitorii sectorului 2, el adresandu-se prin facilitatile oferite atat copiilor si elevilor, cat si populatiei active si pensionarilor.

Centrul "Sf. Pantelimon', situat vis-a-vis de Spitalul de Urgenta Pantelimon, a fost inaugurat in prezenta primarului Neculai Ontanu, ca parte a programelor sociale derulate de Primarua Sectorului 2..

Centrul se intinde pe o suprafata de teren de 14.000 de m.p. si este alcatuit din doua imobile si gradini interioare, care ofera un spatiu deosebit pentru desfasurarea de activitati sociale, de recreere sau educative dintre cele mai diverse.

Complexul este dotat cu laboratoare de informatica, laborator de fonetica si laborator de limbi straine, sala de relaxare si jocuri de societate. Pentru cei care vor sa se faca miscare, Complexul pune la dispozite o sala de fizioterapie, o sala kinetoterapie, o sala de dans, una de aerobic si una dotata cu aparatura speciala de fitness. De asemenea, complexul gazduieste Centrul de zi de tip after-school, care functioneaza in trei sali dedicate, Centrul Administratorilor asociatiilor de locatari, Clubul Profesorilor, Clubul Scolarului si Centrul de Voluntariat al Sectorului 2.

Prin dotarile deosebite pe care le ofera, Centrul "Sf. Pantelimon' reprezinta o investitie cu o utilitate deosebita pentru comunitatea Sectorului 2.

×