x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Prinţul Harry, surprins dându-se cu motorul pe dealurile din Covasna (VIDEO)

Prinţul Harry, surprins dându-se cu motorul pe dealurile din Covasna (VIDEO)

09 Apr 2012   •   09:01
Prinţul Harry, surprins dându-se cu motorul pe dealurile din Covasna (VIDEO)

Printul Harry si-a petrecut noaptea de duminica spre luni in satul covasnean Valea Zalanului, unde tatal sau, printul Charles, are mai multe proprietati. Astazi, fiul cel mic al printului Charles a fost surprins de jurnalisti plimbandu-se cu o motocicleta enduro pe dealurile din imprejurimi.

Fiul cel mic al printului Charles si-a petrecut sarbatorile de Pasti la resedinta contelui Kalnoky din localitatea covasneana Miclosoara, un conac construit in secolul al XVI-lea. Printul Harry, care a ajuns in Romania vineri, ar urma sa paraseasca tara noastra in aceasta dupa-amiaza.

Printul Charles are doua proprietati in satul covasnean Valea Zalanului, una dintre acestea fiind o casa veche de peste o suta de ani, care a fost complet renovata. De altfel, Printul Charles detine mai multe proprietati in Romania, printre care si o casa in satul Viscri.

In ultimii ani, mostenitorul coroanei britanice a facut mai multe vizite private in judetul Covasna, unde a fost oaspetele grofului Kalnoky Tibor, la conacul din Miclosoara, construit in secolul al XVI-lea in stil renascentist si renovat de catre descendentii familiei Kalnoky. De asemenea, printul Charles s-a aflat in vizite private si in judetele Mures si Harghita.

Printul Charles spunea ca si-ar dori sa intalneasca si la britanici "sentimentul apartenentei, al identitatii," pe care l-a remarcat la locuitorii din Transilvania.

×