x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Înscrisuri ilegale pe mai multe lăcașuri de cult și monumente din Capitală. Polițiștii fac cercetări

Înscrisuri ilegale pe mai multe lăcașuri de cult și monumente din Capitală. Polițiștii fac cercetări

de Redacția Jurnalul    |    10 Ian 2024   •   23:45
Înscrisuri ilegale pe mai multe lăcașuri de cult și monumente din Capitală. Polițiștii fac cercetări

Mai multe înscrisuri au fost făcute, în noaptea de marți spre miercuri, pe lăcașuri de cult și monumente din Sectoarele 1 și 3 ale Capitalei. Polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptelor.

Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale din Capitală s-au sesizat din oficiu, miercuri, și au demarat cercetări într-un dosar penal, privind săvârșirea infracțiunilor de profanarea lăcașurilor sau obiectelor de cult și distrugere.

În noaptea de marți spre miercuri au apărut înscrieri pe pereții mai multor lăcașuri de cult și monumente, situate în Sectoarele 1 și 3 ale Capitalei, unele dintre acestea fiind clasate ca monumente istorice.

În urma cercetărilor și investigațiilor, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptelor, fiind efectuate demersuri pentru depistarea acesteia și luarea măsurilor legale ce se impun.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de profanarea lăcașurilor sau obiectelor de cult și distrugere.

 

×
Subiecte în articol: profanare poliţie