x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Profesorul de la Monnet, eliberat

Profesorul de la Monnet, eliberat

06 Ian 2012   •   09:28
Profesorul de la Monnet, eliberat

Judecatorii au decis eliberarea lui Octavian Dan Visan, profesorul de sport de la Jean Monnet acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu o eleva minora. Decizia a fost luata de Tribunalul Bucurest, care a confirmat astfel decizia luata de Judecatoria sectorului 1, care a admis cererea de eliberare sub control judiciar facuta de Octavian Visan.

Fostul profesor de sport de la Liceul "Jean Monnet", Octavian Visan, a fost deferit justitiei pentru ca a intretinut acte sexuale cu o eleva in timpul unei excursii la Predeal.

El a mai fost eliberat o data de Judeatoria sectorului 1 in 15 decembrie, dar in ziua urmatoare Tribunalul Capitalei a infirmat decizia, informeaza Mediafax.

Visan este in arest preventiv din 18 noiembrie 2011.

Primul termen de judecata in acest caz a fost stabilit pentru 10 februarie 2012, la Judecatoria sectorului 1 Bucuresti.

Octavian Visan a recunoscut ca a intretinut relatii sexuale cu o eleva din clasa a XI-a, in mai multe randuri. Eleva de la Liceul "Jean Monnet" s-a prezentat, in 3 noiembrie, la Sectia 1 Politie insotita de parinti si a depus plangere impotriva profesorului de 26 de ani, acuzandu-l ca a violat-o, in timpul unei excursii la Predeal.

Profesorul de sport era suplinitor, fiind venit de la alta scoala la Liceul "Jean Monnet" de un an. (V.M.)

×