x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Pronunţarea judecătorilor cu privire la eliberarea condiţionată a lui Ioan Becali, amânată pentru joi

Pronunţarea judecătorilor cu privire la eliberarea condiţionată a lui Ioan Becali, amânată pentru joi

09 Dec 2015   •   18:40
Pronunţarea judecătorilor cu privire la eliberarea condiţionată a lui Ioan Becali, amânată pentru joi

Magistraţii Tribunalului Constanţa au amânat, pentru joi, pronunţarea privind cererea lui Ioan Becali de a fi eliberat condiţionat din Penitenciarul Poarta Albă.

Decizia amânării a fost luată după ce, miercuri, s-a judecat contestaţia DNA împotriva deciziei Judecătoriei Medgidia de eliberare condiţionată a lui Becali.

Pronunţarea Tribunalului Constanţa va fi definitivă.

Pe 12 noiembrie, magistraţii Judecătoriei Medgidia au dispus eliberarea condiţionată a lui Ioan Becali, care execută o pedeapsă de 6 ani şi 4 luni de închisoare la Penitenciarul Poarta Albă.

Instanţa a admis în noiembrie propunerea de eliberare condiţionată a lui Ioan Becali, propunere formulată de comisia de individualizare a regimului de executare a pedepselor privative de libertate din cadrul penitenciarului din judeţul Constanţa, după ce, pe 29 octombrie, Judecătoria Medgidia a dispus eliberarea condiţionată în urma admiterii cererii formulată în acest sens de către condamnat.

Decizia judecătorilor a fost contestată de procurori.

Ioan Becali a fost condamnat în dosarul transferurilor, în martie anul trecut, alături de alţi "grei" din fotbal.

Luna trecută, pe numele lui Ioan Becali a fost emis un mandat de arestare preventivă după ce DNA l-a acuzat că ar fi mituit-o, împreună cu Victor Becali şi Cristian Borcea, pe judecătoarea Geanina Terceanu, de la Tribunalul Bucureşti.

×
Subiecte în articol: ioan becali