x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Protest în faţa CCR: Oamenii cer judecătorilor să valideze referendumul din 29 iulie (VIDEO)

Protest în faţa CCR: Oamenii cer judecătorilor să valideze referendumul din 29 iulie (VIDEO)

21 Aug 2012   •   07:10
Protest în faţa CCR: Oamenii cer judecătorilor să valideze referendumul din 29 iulie (VIDEO)

Cateva sute de oameni protesteaza, la aceasta ora, in fata sediului Curtii Constitutionale, cerand judecatorilor sa valideze referendumul din 29 iulie.

Protestatarii scandeaza "Validare", "Nu va fie frica, si Basescu pica", "Basescu, tradator". Acestia au mai multe pancarte cu mesaje impotriva presedintelui suspendat Traian Basescu, precum "Marinare nu uita, puscaria-i casa ta", "Vrem altfel de presedinte", Basescu suspendat ca Saddam Hussein". De asemenea, unii dintre protestatari au si portavoci, de la care striga lozinci impotriva lui Traian Basescu.

Oamenii sustin ca nu le-au fost respectate optiunile de vot si ca nu mai au incredere nici macar in deciziile Curtii Constitutionale. Organizatorii mitingului ameninta ca vor continua sa protesteze si in zilele urmatoare.

"Noi reprezentam cei 7, 4 milioane de votanti, am formulat si o petitie care a fost inaintata prin care peste 2000 de oameni au semnat si au recunoscut ca au votat. Asa ca doamna Codruta Kovesi poate sa faca economie sa nu mai trimita procurori in tara, are deja listele de la noi", a spus unul dintre protestatari.

Pichetul este autorizat de Primaria Capitalei pana la ora 11.00.

×