x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Protest pe stâlp, la Cotroceni: Un bărbat ameninţă că se aruncă dacă nu vorbeşte cu Traian Băsescu (VIDEO)

Protest pe stâlp, la Cotroceni: Un bărbat ameninţă că se aruncă dacă nu vorbeşte cu Traian Băsescu (VIDEO)

28 Iun 2012   •   06:31
Protest pe stâlp, la Cotroceni: Un bărbat ameninţă că se aruncă dacă nu vorbeşte cu Traian Băsescu (VIDEO)

UPDATE 10:35 - Zeci de trolee au fost trase pe dreapta in zona dupa ce curentul electric a fost oprit pentru ca barbatul care protesteaza pe stalpul din fata Palatului Cotroceni sa nu se electrocuteze.

Un barbat de 28 de ani se afla catarat, la aceasta ora, pe un stalp de electricitate din fata Palatului Cotroceni si ameninta ca se arunca daca Traian Basescu nu vine sa vorbeasca cu el. Protestatarul are la gat o sfoara si flutura o pancarta.

Barbatul spune ca este nemultumit de justitia din Romania. Initial, el a cerut sa vorbeasca cu politistii de la Sectia 20, insa atunci cand acestia au sosit la fata locului, protestatarul s-a razgandit si le-a spus ca doreste sa vorbeasca cu Traian Basescu.

Cei de la Politie si Jandarmerie sunt prezenti la fata locului si incearca sa-l convinga pe acesta sa coboare.De asemenea, o ambulanta si doua echipaje de pompieri au ajuns la fata locului pentru a interveni in caz ca barbatul va face un gest necugetat. Acesta nu se afla la primul gest de acest fel. Nicolae Stanciu a facut acelasi gest anul trecut, atunci cand a protestat tot pe un stalp din fata Palatului Cotroceni. Si la acel moment, justitia din Romania era cea care il nemultumea pe barbat. Dupa mai multe ore de protest, el a fost dat jos de pe stalp si internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie Alexandru Obregia.

Barbatul are 28 de ani si locuieste cu chirie impreuna cu sora lui mai mica. A fost diagnosticat cu sindrom depresiv reactiv si tulburare de personalitate polimorfa. Nicio autoritate nu vrea sa explice cum este posibil ca o persoana sa urce pe un stalp chiar langa gardul Presedintiei.

×