x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Proteste, ziua a 13-a. Petre Roman, îmbrâncit şi huiduit în Piaţa Universităţii

Proteste, ziua a 13-a. Petre Roman, îmbrâncit şi huiduit în Piaţa Universităţii

25 Ian 2012   •   17:57
Proteste, ziua a 13-a. Petre Roman, îmbrâncit şi huiduit în Piaţa Universităţii

UPDATE 20:57 - La aceasta ora in Piata Universitatii sunt circa 3-400 de persoane. Grupului "taditional" de protestatari i s-a adaugat si un contingent de tineri, studenti.

Un grup de manifestanti a avut ideea de a face un om de zapada care, dupa spusele lor, va ramane sa continue protestul pana maine, la revenirea lor in piata.

UPDATE 16:30 - Petre Roman a venit in Piata Universitatii, insa aparitia acestuia nu este apreciata de protestatari. Politicianul este huiduit si imbrancit de multime.

Petre Roman are parte de acelasi tratament ca si Ludovic Orban, care a incercat de doua ori sa se alature protestatarilor si a fost respins.

Protestatarii din Piata Universitatii sunt foarte clari in a afirma ca demonstratia lor este una sincera, nu aservita intereselor politice.

Si Dan Diaconescu a fost huiduit in Piata, chiar daca nu a venit acolo in persoana, ci si-a trimis reprezentantii.

......

Zeci de protestatari manifesteaza si azi, in Piata Universitatii, in ciuda vantului si a zapezii care au facut sa se insitutie cod portocaliu de viscol si ninsori, in Bucuresti.

Oamenii stau ingramaditi in fata Teatrului National, cu glugi pe cap si putine umbrele, scandeaza impotriva puterii si agita pancartele. "Iesiti din casa, daca va pasa" este mesajul uneia dintre ele, indemn destul de greu de realizat, data fiind vremea de afara.

Jurnalul.ro va va tine la curent cu principalele evenimente din Piata, pe parcursul zilei.

×