x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator PSD anunţă că a contestat votul parlamentarilor pentru preşedinţia CA al SRR

PSD anunţă că a contestat votul parlamentarilor pentru preşedinţia CA al SRR

29 Iun 2010   •   00:00

Viceliderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, Aura Vasile, a anunţat, marţi, în plenul reunit al Parlamentului, că social-democraţii contestă rezultatul votului pentru şefia SRR.

Deputatul PSD a argumentat că, în lipsa semnăturilor majorităţii membrilor Birourilor Permanente reunite, procesul-verbal de constatare a votului dat asupra propunerii de preşedinte-director general al SRR este invalidat.

Vasile a spus că procesul-verbal de constatare a respingerii lui Ovidiu Miculescu pentru funcţia de preşedinte al SRR este ilegal.

Şi deputatul PSD Valeriu Zgonea a intervenit la microfonul plenului, afirmând că, prin lipsa semnăturilor reprezentanţilor PSD şi PNL în Birourile Permanente, majoritari, citirea procesului-verbal în plen este neregulamentară.

"Procesul-verbal trebuie semnat de membrii Birourilor Permanente. Nu aveţi majoritatea membrilor Birourilor Permanente, iar fără semnăturile PNL şi PSD, citirea procesului-verbal este neregulamentară, pe cale de consecinţă nu aveţi un proces-verbal valid care să consemneze rezultatul votului", a spus Zgonea.

×
Subiecte în articol: observator