x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator PSD va cere demisia Guvernului în sesiunea parlanentară extraordinară, anunţă senatorul Gheorghe Marcu

PSD va cere demisia Guvernului în sesiunea parlanentară extraordinară, anunţă senatorul Gheorghe Marcu

de Agerpres    |    20 Ian 2012   •   08:09
PSD va cere demisia Guvernului în sesiunea parlanentară extraordinară, anunţă senatorul Gheorghe Marcu

Parlamentarii Partidului Social Democrat (PSD) vor solicita in sesiunea extraordinara convocata pentru saptamana viitoare demisia Guvernului condus de premierul democrat-liberal Emil Boc, a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa, senatorul Gheorghe Marcu, presedintele organizatiei judetene Botosani a PSD.

'Noi, in primul rand, vom solicita demisia Guvernului Boc. Este o prerogativa a Parlamentului Romaniei. Incercam sa convingem si colegii care, din diferite motive, s-au raliat cu puterea. Poate in al 12-lea ceas isi vor da seama ca au gresit', a afirmat Marcu.

Pe de alta parte, liderul social-democrat din Botosani a afirmat ca 'radacinile raului sunt infipte adanc' in fiecare judet, nu doar la Bucuresti.

'Raul nu ar avea atat de mare putere la Bucuresti daca nu ar avea radacini si la Botosani', a subliniat Marcu, care considera ca presedintele organizatiei din Botosani a Partidului Democrat Liberal, Catalin Flutur, si prefectul Cristian Roman sunt si ei responsabili pentru situatia sociala care nemultumeste populatia.

×