x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Putin face cu șefii sportului ce nu poate cu șefii de state

Putin face cu șefii sportului ce nu poate cu șefii de state

de Dan Constantin    |    21 Apr 2015   •   09:11
Putin face cu șefii sportului ce nu poate cu șefii de state
Tur de forta pentru judoka Putin.  El a reunit la Soci, la un an de la inchiderea Olimpiadei de Iarna, sefii celor mai importante organizatii sportive la nivel mondial. 
 
Presedintele Rusiei a avut luni intalniri cu Presedintele Comitetuui Olimpic International, Thomas Bach, cu Presedintele FIFA , Joseph Blatter si cu Presedintele Sport Accord, Marius Vizer. Bach a subliniat sucesul economic al olimpiadei albe, mentionand ca CIO a reinvestit  o parte din profiturile jocurilor  la Soci. 
 
Rusia va gazdui Campionatul mondial de fotbal din 2018 si intalnirea cu Blatter s-a concentrat pe pregatirile pentru evenimentul de peste trei ani.
 
Cu Marius Vizer, reales la Soci presedinte al Conventiei celor peste 100 de federatii internatinale reunite in Sport Accord , Putin are o relatie speciala de prietenie din perioada cand Vizer era  

Presedintele Federatiei Internationale de Judo. Vizer are si cetatenie romana dar locuieste in Ungaria dupa problemele pe care le-a avut cu procurorii care i- au anchetat o serie de afaceri derulate in Oradea.

×