x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Raed Arafat: Un echipaj SMURD, pregătit să intervină cu elicopterul în zona limitrofă a Bucureştiului

Raed Arafat: Un echipaj SMURD, pregătit să intervină cu elicopterul în zona limitrofă a Bucureştiului

26 Ian 2012   •   12:02
Raed Arafat: Un echipaj SMURD, pregătit să intervină cu elicopterul în zona limitrofă a Bucureştiului

Subsecretarul de stat Raed Arafat a declarat, in cadrul unei conferinte de presa la MAI, ca doar doua echipaje ale ambulantei mai sunt blocate in trafic din cauza viscolului. "De dimineata erau 15 ambulante blocate in trafic, insa, din ultimele informatii mai sunt doar doua", a precizat Arafat.

Potrivit lui Arafat, in Valcea a existat un caz special, atunci cand o ambulanta SMURD a fost implicata intr-un accident soldat cu ranirea unui membru al echipajului.

In ceea ce priveste situatia unei fete de 13 ani care era insarcinata si se afla blocata in zona localitatii Galbinasi, aceasta a fost asistata telefonic de o moasa din Calarasi si a nascut un baietel. Starea pacientei este buna, a precizat Arafat, potrivit b1.ro.

"Exista un echipaj SMURD pregatit cu elicopterul gata sa intervina in zona limitrofa a Bucurestiului, daca vremea o permite", a mai spus subsecretarul de stat.


×