x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Femeie răpită și agresată într-un apartament din Capitală

Femeie răpită și agresată într-un apartament din Capitală

de Redacția Jurnalul    |    07 Aug 2023   •   15:30
Femeie răpită și agresată într-un apartament din Capitală

O femeie în vârstă de 45 de ani, răpită și sechestrată într-un apartament din Sectorul 5 al Capitalei, a fost salvată de polițiști după ce a reușit să vorbească cu o prietenă prin intermediul unei aplicații de mesagerie online.

Poliţiștii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secția 24 Poliție au salvat, luni, o femeie de 45 de ani, care era ținută într-un apartament, împotriva voinței sale.

De fapt, Secția 24 Poliție a fost sesizată de o femeie care a spus că a fost contactată de o prietenă, prin intermediul unei aplicații de mesagerie online, care i-a spus că este lipsită de libertate și agresată la o adresă din Sectorul 5.

În urma cercetărilor, femeia, în vârstă de 45 de ani, a fost identificată într-un apartament, unde se afla împreună cu prietenul ei.

Întrucât aceasta prezenta urme de violență, a fost preluată de către un echipaj de prim ajutor și transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate.

De asemenea, bărbatul a fost dus la sediul subunității pentru audieri, urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, de către Secția 24 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, în vederea stabilirii situației de fapt.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: rapire agresiune