x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Rareș Bogdan, la cinci ani de la tragedia din Colectiv: Vrem vinovații!

Rareș Bogdan, la cinci ani de la tragedia din Colectiv: Vrem vinovații!

30 Oct 2020   •   11:56
Rareș Bogdan, la cinci ani de la tragedia din Colectiv: Vrem vinovații!
Sursa foto: Foto Lucian Alecu

Suntem datori să rupem lanțul complicităților care ucid, să nu tolerăm nicio autoritate care închide ochii la nerespectarea legii, afirmă prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan: „Vrem vinovații, până la unul! Justiție, nu corupție! Corupția ucide”.

„Cinci ani de la cea mai mare nenorocire care a lovit România după revoluție. Din inima noastră curge sânge gândindu-ne la sufletele sfâșiate ale celor care și-au pierdut copiii, rudele și prietenii la #Colectiv. 65 de tineri pentru care ceasul a stat, pe Pământ, ne cer, de Dincolo, să facem totul pentru ca asemenea tragedii să nu mai aibă loc. Suntem datori să rupem lanțul complicităților care ucid, să nu tolerăm nicio autoritate care închide ochii la nerespectarea legii. Ticăloșia, corupția, lenea, nepăsarea, incompetența trebuie combătute fără milă și sancționate aspru. No mercy! Vrem vinovații, până la unul! Justiție, nu corupție! Corupția ucide! Dumnezeu să ne ajute”, scrie pe Facebook Rareș Bogdan.

Vineri se împlinesc 5 ani de la tragedia din clubul bucureştean Colectiv.

În urma incendiului, au murit la faţa locului 26 de persoane, iar apoi mulţi dintre răniţii internaţi, numărul victimelor ajungând atunci la 64.

Printre cei care şi-au pierdut viaţa în urma tragediei erau artişti, fotografi, jurnalişti, olimpici şi studenţi. Ulterior, la un şi 9 luni după tragedie, un alt tânăr a murit, ridicând bilanţul total la 65.

 

×
Subiecte în articol: rares bogdan