x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Rarisim! Mită de peste 1.600 de euro refuzată de un poliţist de frontieră

Rarisim! Mită de peste 1.600 de euro refuzată de un poliţist de frontieră

27 Iul 2012   •   09:18
Rarisim! Mită de peste 1.600 de euro refuzată de un poliţist de frontieră

O mita de peste 1.600 de euro a fost refuzata de un politist de frontiera, care a denuntat Directiei Generale Anticoruptie (DGA) incercarea unei persoane de a-i oferi bani pentru a nu-i intocmi dosar pentru contrabanda cu tigari.

Cu sprijinul Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (DGIPI) a fost organizata actiunea de prindere in flagrant a unui cetatean moldovean, explica DGA.

In urma denuntului formulat de un politist de frontiera din cadrul SPF Stanca la Directia Generala Anticoruptie - Biroul Judetean Anticoruptie Botosani, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani au retinutjoi seara o persoana, cetatean din Republica Moldova, pentru cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de dare de mita. Aceasta a oferit suma de 1.400 euro si 920 de lei unui politist de frontiera pentru a nu-si indeplini atributiile conferite de lege.

Totodata, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Stanca au intocmit pe numele femeii si a sotului acesteia dosar penal pentru contrabanda. (Mediafax)

×