x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator RATB anunţă MODIFICĂRI: Două linii de autobuze se desființează, traseul altora va fi modificat

RATB anunţă MODIFICĂRI: Două linii de autobuze se desființează, traseul altora va fi modificat

08 Noi 2013   •   16:19
RATB anunţă MODIFICĂRI: Două linii de autobuze se desființează, traseul altora va fi modificat

Liniile de autobuze 148 și 254 se vor desființa, începând de sâmbătă, 9 noiembrie a.c., întrucât înregistrează o solicitare scăzută din partea călătorilor, se arată într-un comunicat al Regiei Autonome de Transport București.

'Desființarea liniei 148 și scurtarea liniei 149 până la Complex Comercial Băneasa se realizează ca urmare a faptului că acestea au traseu comun în proporție de 70%. De asemenea, în cartierul Străulești, ambele linii funcționează în paralel cu linia 112, iar pe Șos. București — Ploiești, cu liniile 131, 301, 304 și 335. Măsura de desființare a liniei 254 a fost decisă ca urmare a funcționării în paralel cu linia 21, în proporție de 95%', se arată în comunicatul citat.

Abonamentele eliberate pe linia 148 rămân valabile până la expirare pe linia 301, pe tronsonul comun, iar cele eliberate pe linia 254 rămân valabile până la expirare pe liniile 21, 66 și 143, de asemenea pe tronsonul comun.

RATB a decis, totodată, modificarea traseelor liniilor de autobuz 101 și 149, începând cu data de 9 noiembrie.

'Linia 101 va funcționa între terminalul Faur și Bucur Obor, pe următorul traseu: Bd. 1 Decembrie 1918, Str. Postăvarului, Bd. Nicolae Grigorescu, Bd. Chișinău, Șos. Pantelimon, Bd. Ferdinand, Șos. Mihai Bravu, Șos. Colentina, cu întoarcere pe Șos. Colentina, Str. Ziduri Moși, Bd. Ferdinand, apoi traseul de bază. Linia 149 va funcționa pe un traseu scurtat de la terminalul Piața Presei, pe Șos. București — Ploiești, până la Complexul Comercial Băneasa', se mai spune în comunicat.

Tot de pe 9 noiembrie, RATB a hotărât să înființeze linia navetă de autobuze 614, între Cora Pantelimon și Bd. Chișinău.

'Pe perioada execuției lucrărilor de pe Sos. Pantelimon, între Cora Pantelimon și Bd. Chișinău va funcționa linia navetă 614. Autobuzele vor circula de la terminalul Cora Pantelimon, pe Sos. Dudești-Pantelimon, Sos. Gării Cățelu, Sos. Pantelimon, cu întoarcere în rondul de la intersecția Sos. Pantelimon/ Bd. Chișinău, apoi pe Sos. Pantelimon, până în zona de acces la Complexul Comercial Cora Pantelimon', se mai precizează în comunicat.

×