x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Războiul primarilor pe Parcul Bordei

Războiul primarilor pe Parcul Bordei

de Monica Andrei Capatos    |    06 Iul 2007   •   00:00
Războiul primarilor pe Parcul Bordei

Atacurile intre primari pe tema Parcului Bordei continuă. Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a convocat ieri o conferinţă de presă chiar in faţa parcului, declarănd că Adriean Videanu a devenit primarul general al omului de afaceri Costică Constanda in detrimentul interesului cetăţenilor.

El s-a arătat "stupefiat" de remarcele edilului general, conform cărora "aşa-zisul Parc Bordei nu este parc". "Am luat act de afirmaţiile neadevărate făcute de primarul Capitalei, prin care a incercat să acrediteze faptul că Parcul Bordei nu este parc. Dar ce este, domnule Videanu, această zonă verde, cu pomi şi alei?", a adăugat edilul de la Sectorul 1.


TRIMITERE LA UDREA. Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5, a ţinut şi el o conferinţă de presă, in care a susţinut că in spatele afacerii Bordei-Satul Francez se află "Domnişoara Elena Udrea". Omul de afaceri Costică Costanda avea de primit teren in Satul Francez, dar, spune Vanghelie, pentru că Adriean Videanu şi Radu Berceanu aveau interese acolo, i s-a oferit lui Costanda Parcul Bordei. "Acest schimb este ilegal şi nul, este chiar infracţiune. S-a făcut datorită intereselor pentru Satul Francez, care e administrat de grupul Udrea-Bitner-Cocoş." El a anunţat că nici un consilier PSD nu va vota proiectul lui Constanda. Dacă va vota vreunul, atunci va fi dat afară din partid. In plus, PSD va angaja o casă de avocatură pentru a cere suspendarea executării hotărării instanţei.


In replică, primarul Videanu a declarat că nici el, nici Radu Berceanu, nici vreo rudă de-a lor nu au proprietăţi in Satul Francez. El a spus că acţiunile celor doi primari de sector sunt populiste. Â

×
Subiecte în articol: observator