x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Razii pe Autostrada Soarelui: Un vitezoman a fost prins circulând cu 203 km/oră

Razii pe Autostrada Soarelui: Un vitezoman a fost prins circulând cu 203 km/oră

02 Iun 2012   •   09:48
Razii pe Autostrada Soarelui: Un vitezoman a fost prins circulând cu 203 km/oră

Politistii au dat, astazi, piept cu vitezomanii, pe Autostrada Soarelui. Recordul zilei il detine un sofer care circula cu 203 km/ora si care a ramas fara permis timp de 3 luni. 17 soferi au fost amendati in doar 2 ore.

'Este un record pentru ziua de azi sau pentru aceasta ora, este posibil sa mai apara vitezomani', a spus Lucian Dinita, seful Directiei Rutiere, potrivit Mediafax.

'Masura care va fi luata este amenda contraventionala si retinerea permisului de conducere, cu suspendare a dreptului de a conduce 90 de zile', a mai spus Dinita.

Potrivit sefului Directiei Rutiere, un alt sofer a fost prins circuland cu 197 de kilometri pe ora, barbatul avand in masina si un copil de sase ani.

"Actiunea de control de pe A2, care a fost anuntata, nu este singulara. Vor fi razii si pe alte rute cu trafic intens, la alte ore", a mai spus Lucian Dinita.

Politia Rutiera a anuntat, intr-un comunicat, ca peste 2.000 de politisti vor actiona, in minivacanta de Rusalii, pe principalele tronsoane de drumuri nationale si europene, in interiorul localitatilor si in zonele in care se estimeaza aglomerari.

"O atentie deosebita va fi acordata arterelor ce converg catre litoral, precum si tronsonului Bucuresti - Valea Prahovei", se precizeaza in comunicat. Politistii urmaresc in special prevenirea si combaterea excesului de viteza, dar si prevenirea accidentelor produse pe fondul consumului de alcool.

"Pentru supravegherea traficului rutier, Politia Rutiera va utiliza, in medie, zilnic, peste 430 de aparate de monitorizare a traficului si inregistrare a vitezei de deplasare a vehiculelor", s-a mai aratat in comunicat.

Minivacanta de Rusalii a inceput sambata, 2 iunie, si va dura pana luni inclusiv.

×