x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Răzvan Cuc, implicat într-un accident de circulație. Ministrul Transporturilor are o mână ruptă

Răzvan Cuc, implicat într-un accident de circulație. Ministrul Transporturilor are o mână ruptă

15 Iul 2019   •   11:31
Răzvan Cuc, implicat într-un accident de circulație. Ministrul Transporturilor are o mână ruptă

UPDATE Ministrul are o mână ruptă și așteaptă să primească rezultatele pentru spate. 

Stire initiala În drum spre Guvern, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost victima unui accident de circulaţie care a avut loc în Capitală, anunță Realitatea.net.

"În cursul zilei de astăzi (luni, n.r.), autovehiculul în care se afla ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a fost implicat într-un eveniment de circulaţie. Menţionăm că ministrul Transporturilor nu conducea respectivul autoturism. Instituţiile abilitate desfăşoară cercetări cu privire la circumstanţele producerii evenimentului respectiv", se arată în informarea transmisă de MT.

Accidentul a avut loc în apropierea Gării de Nord în timp ce ministrul se deplasa către sediul Guvernului.

Potrivit Poliţiei Rutiere, luni dimineaţa în jurul orei 10.00, s-a produs un accident rutier pe Strada Alexandru Ioan Cuza/Str. Iacob Negruzzi, în care au fost implicate 2 autoturisme în mişcare şi 4 staţionate.

"În urma evenimentului rutier, a rezultat o victimă, bărbat în vârstă de 36 de ani, pasager intr-unul dintre autoturisme. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier. Conducătorii auto au fost testaţi, rezultatul fiind 0", precizează Poliţia Rutieră.

Demnitarul acuza ceva dureri şi, drept urmare, a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca pentru o serie de investigaţii medicale.

Conform primelor date, starea lui Răzvan Cuc este în general bună, dar acuză dureri la coloană şi la mâna stângă.

×
Subiecte în articol: Răzvan Cuc accident