x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator RCS&RDS: degringolada in TV. Cine nu se adapteaza, moare subit

RCS&RDS: degringolada in TV. Cine nu se adapteaza, moare subit

30 Ian 2013   •   11:42
RCS&RDS: degringolada in TV. Cine nu se adapteaza, moare subit

Criza economica a adus dupa sine degringolada in piata de advertising, economia nu are cum sa sutina atatea posturi TV comerciale, in urmatorii ani vor fi schimbari la nivel de televiziuni comerciale. Intr-un fel sau altul, piata se va diviza si fragmenta. Citeste un interviu exclusiv cu Bogdan Chiritoiu, manager de proiecte media la RCS&RDS.

Bogdan Chiritoiu, manager de proiecte media la RCS&RDS, are 42 de ani, a terminat ANEFS jucand rugby profesionist timp de 8 ani. A fost o vreme comentator de sport la ProTV – fotbal american si rugby. Marturiseste, zambind, ca nu ii plac lucrurile rotunde pentru ca “nu ai de unde sa le tii, e complicat!”. Din ’93 el are background TV – stiri, productie sport.

Chiritoiu impreuna cu sotia sa detin compania Media Entertainment Ind. incepand din 1993. De-a lungul timpului au lansat, implementat si condus o perioada de timp mai multe posturi TV, pentru diverse trusturi. Printre canale se numara Acasa, Antena 2, Cine Star, cele 10 canale proprii de la Boom si canalele de sport ce s-au transformat in Dolce Sport si Boom Sport 1-3. “Nastem produse media si in special in zona de televiziune”.

Citeste articolul intreg pe wall-street.ro

×