x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Reacția lui Cristian Tudor Popescu la anunțul privind desemnarea lui Dacian Cioloş ca premier

Reacția lui Cristian Tudor Popescu la anunțul privind desemnarea lui Dacian Cioloş ca premier

10 Noi 2015   •   22:17
Reacția lui Cristian Tudor Popescu la anunțul privind desemnarea lui Dacian Cioloş ca premier

Și președintele Klaus Iohannis, și Parlamentul sunt sub presiunea străzii, nu au altă cale de ieșire, pentru că oamenii au ieșit în stradă și ar putea reveni oricând. Iar premierul desemnat, Dacian Cioloș, trebuie să aibă în minte că a fost ales la presiunea străzii, a declarat la Digi24 jurnalistul Cristian Tudor Popescu.


În opinia sa, desemnarea lui Dacian Cioloș nu va stârni proteste, pentru că este tehnocratul cerut de oameni, inginerul autentic, specializat la nivel înalt, cu un CV impresionant în domeniul agriculturii.

„Este soluția firească, corespunde cerințelor oamenilor care au ieșit în stradă”, consideră Cristian Tudor Popescu. Era normal ca președintele să desemneze un asemenea tehnocrat, în condițiile în care partidele au făcut pasul înapoi, cu excepția „nesemnificativă” a partidului dlui Tăriceanu.

„Este bine să aibă de-a face cât mai puțin cu acest Parlament”, a mai spus Cristian Tudor Popescu. „Sper să fi făcut o declarație formală când a spus că va colabora cu Parlamentul. Acest Parlament mai are un singur lucru de făcut pentru România - să se dizolve”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.
 

×