x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Reactiile familiilor

Reactiile familiilor

22 Mai 2005   •   00:00

Ion Vasile: "Abia asteptam sa ii imbratisam acasa pe pamant romanesc; atunci bucuria va fi deplina"

"Abia asteptam sa-i imbratisam acasa, pe pamant romanesc. Atunci bucuria va fi deplina", aceasta a fost reactia tatalui lui Marie Jeann Ion, senatorul Ion Vasile, la aflarea vestii ca fiica sa a fost eliberata.

"Am un sentiment pe care nu pot sa il explic; parca ni s-a pus la loc ceva care lipsea fizic", a adaugat Ion Vasile.

Elena Miscoci: "Dumnezeu l-a ajutat sa scape; am scapat din cosmarul asta"

"Dumnezeu l-a ajutat sa scape; am scapat din cosmarul asta", aceasta a fost reactia mamei lui Sorin Miscoci, Elena Miscoci, la aflarea vestii ca fiul ei a fost eliberat.

"Sunt fericita. Nu imi pot stapani inca emotiile si lacrimile de bucurie. Am scapat dintr-un cosmar care nu se mai termina. Am avut incredere pana in ultimul moment in dl presedinte Basescu si ii multumesc ca a facut tot ce s-a putut ca sa ni-i aduca acasa", a spus Elena Miscoci.

Mama lui Sorin a spus ca de acum inainte isi va aprecia fiul mai mult: "Cand o sa il vad nu stiu ce o sa ii spun, insa cu siguranta o sa il apreciez mult mai mult si o sa tin la el mai mult". Familia Miscoci a tinut sa ii multumeasca in mod deosebit presedintelui Traian Basescu si comunitatii arabe pentru eliberarea fiului ei, precum si presei romane si postului arab de televiziune Al Jazeera.

Andreea Costiuc: "In sufletul meu am stiut tot timpul ca se va termina cu bine"

"In sufletul meu am stiut tot timpul ca se va termina cu bine. Ma bucur ca nu mi-a fost inselata increderea in autoritati. Nici nu stiu ce sa spun de atata fericire", a declarat duminica, printre lacrimi, logodnica lui Sorin Miscoci, Andreea Costiuc, la aflarea vestii ca iubitul sau a fost eliberat.
×
Subiecte în articol: observator