x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Record absolut de viteză pe autostrada Bucureşti - Ploieşti. Şoferul avea şi familia cu el

Record absolut de viteză pe autostrada Bucureşti - Ploieşti. Şoferul avea şi familia cu el

24 Aug 2012   •   19:04
Record absolut de viteză pe autostrada Bucureşti - Ploieşti. Şoferul avea şi familia cu el

Un bucurestean care tocmai isi reprimise permisul de conducere ce ii fusese luat pentru exces de viteza a fost inregistrat de radar, vineri, circuland cu 215 kilometri la ora pe autostrada Bucuresti-Ploiesti, in zona limita de viteza fiind de 100 de kilometri la ora din cauza lucrarilor neterminate.

Potrivit reprezentantilor Politiei Autostrazi, tanarul a fost reperat de radar la kilometrul 21, pe teritoriul judetului Ilfov, fiind oprit la kilometrul 65, in zona Barcanesti la unul din filtrele rutiere instituite pe A3.

Soferul, aflat la volanul unui autoturism Golf 5 GTI, care se indrepta spre Valea Prahovei cu familia, isi reprimise carnetul de la Politie in data de 3 august, dupa ce acesta ii fusese ridicat tot pentru viteza excesiva.

"Tanarul era la volanul unui bolid, o masina sport, cu multi cai putere, si a ignorat faptul ca pe autostrada sunt montate panouri care indica restritia de 100 de kilometri la ora. I-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile si a fost sanctionat cu 630 de lei. Este record absolut de viteza pe autostrada Bucuresti - Ploiesti, a fost inregistrat de radar cu 215 kilometri la ora", a declarat seful Politiei Autostrazi, comisar sef Emilian Buican.

Ulterior, alt conducator auto a fost reperat cu cu 192 de kilometri la ora.

×