x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Remus Truică, avocatul Robert Roşu şi Prinţul Paul, încă 30 de zile de arest la domiciliu

Remus Truică, avocatul Robert Roşu şi Prinţul Paul, încă 30 de zile de arest la domiciliu

30 Dec 2015   •   20:37
Remus Truică, avocatul Robert Roşu şi Prinţul Paul, încă 30 de zile de arest la domiciliu

Magistraţii Curţii de Apel Braşov au hotărât, miercuri seara, prelungirea arestului la domiciliu cu încă 30 de zile pentru Remus Truică, avocatul Robert Roşu şi Prinţul Paul, în dosarul privind retrocedarea ilegală a Fermei Băneasa, a precizat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al instanţei, judecătorul Mirela Şerban.

În 11 decembrie a.c, Curtea de Apel Braşov a respins cererea DNA de arestare preventivă a inculpaţilor din acest dosar, judecătorii stabilind pentru Remus Truică şi avocatul Robert Roşu măsura arestului la domiciliu, iar pentru Dan Andronic, Marius Marcovici şi Lucian Mateescu să fie cercetaţi sub control judiciar.

Pe 12 decembrie, Curtea de Apel Braşov a respins şi cererea DNA de arestare preventivă a Prinţului Paul, şi el primind arest la domiciliu.

Potrivit DNA, Remus Truică este acuzat de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de influienţă,spălare de bani, dare de mită şi complicitate la abuz în serviciu. Prinţul Paul a fost pus sub acuzare pentru cumpărare de influienţă, spălare de bani şi complicitate la abuz în serviciu. Procurorii susţin că, începând cu noiembrie 2006, Remus Truică, avocatul Robert Roşu şi alte persoane au constituit un grup infracţional care a avut ca scop dobândirea întregii averi revendicate nelegal de Prinţul Paul. Ulterior, la acest grup au aderat Dan Andronic,. Marius Marcovici şi Lucian Mateescu.

Sursa: Agerpres

×