x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Respect pentru familie - Partidul Conservator si-a promovat valorile

Respect pentru familie - Partidul Conservator si-a promovat valorile

29 Mai 2005   •   00:00

"Sa fii om, copilul meu!", "Respect pentru familie", "Pentru Romania valorilor crestine" si "Fara copii, lumea ar pieri" au fost mesajele pe care conservatorii au dorit sa le transmita prin marsul pe care acestia l-au organizat sambata in Capitala.


  • de CARMEN VINTILA
  • MESAJ. Membrii PC cer ca familia sa nu fie incurajata doar cu vorbe, ci si cu fapte
    In jurul orei 11:00, membri ai partidului, prieteni, rude ale acestora, dar si simpatizanti, in total vreo 300 de persoane, s-au strans pe Dealul Patriarhiei pentru a participa la marsul organizat de Partidul Conservator pentru a sprijini valorile traditionale ale poporului roman - familia, credinta si solidaritatea. La plecare, marsul a fost binecuvantat de un preot al Patriarhiei. Apoi, au plecat in liniste pe cheiul Dambovitei spre Primaria Bucuresti, punctul final al traseului. Participantilor li s-au alaturat si cativa studenti la Teologie imbracati in straie populare, care pe parcursul marsului au intonat cateva cantece religioase si imnul de stat al Romaniei.

    VALORI. Senatorul Silvia Ciornei a tinut sa precizeze ca, prin acest mars, conservatorii au dorit sa atraga atentia asupra valorilor traditionale, si de actualitate in acelasi timp, ale poporului roman - familia, credinta, solidaritatea umana, "valori in care Partidul Conservator crede si le pune in centrul politicii sale". La sfarsitul manifestarii, organizatorii au depus o scrisoare la Primaria Capitalei prin care au dorit sa atraga "atentia statului, cel care atesta casatoriile, ca familia nu trebuie doar incurajata cu vorbe bune in momente festive, ci trebuie ajutata prin fapte concrete".

    ×
    Subiecte în articol: observator