x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Restricții de circulație pe autostrăzile A1 și A3, pentru reparații

Restricții de circulație pe autostrăzile A1 și A3, pentru reparații

de Redacția Jurnalul    |    29 Aug 2024   •   10:37
Restricții de circulație pe autostrăzile A1 și A3, pentru reparații

Restricții de circulație sunt impuse pe autostrăzile A1 și A3, din cauza lucrărilor de întreținere și reparații.

Joi, centrul Infotrafic a anunțat restricții de circulație pe mai multe tronsoane ale autostrăzilor A1 Râmnicu-Vâlcea – Deva și A3 Câmpia Turzii – Nădășelu, din cauza lucrărilor de întreținere și reparații.

Pe autostrada A1, traficul va fi restricționat pe ambele sensuri, după cum urmează:

În intervalul orar 10:00 - 18:00, între kilometrii 14 și 11, în zona localității Ciorogârla, județul Ilfov, pe sensul către București, banda nr. 1 va fi închisă pentru aplicarea de marcaje rutiere.

Între orele 10:30 - 15:00, la kilometrul 52+500 metri, pe sensul către Pitești, în zona localității Corbii Mari, județul Dâmbovița, banda nr. 2 va fi restricționată pentru lucrări de reparații la parapetul median.

În intervalul orar 09:00 - 17:00, la kilometrul 115, pe sensul către Pitești, în zona municipiului Pitești, banda nr. 1 va fi restricționată pentru intervenții la rosturile de dilatație.

Pe autostrada A3, circulația va fi restricționată pe banda a doua a sensului de mers către Turda, pe tronsonul kilometric 19-18, în zona localității Petreștii de Jos, județul Cluj, pentru lucrări de reparații la parapetul metalic. Aceste restricții se vor desfășura între orele 8:30 și 15:30.

Șoferii sunt sfătuiți să circule responsabil în zonele afectate, să reducă viteza și să respecte semnalizarea temporară. Mai mult, șoferilor li se recomandă alternative rutiere, acolo unde se poate.

(sursa: Mediafax)

×