x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Restricţii de circulaţie extinse pe podul de la Giurgiu

Restricţii de circulaţie extinse pe podul de la Giurgiu

15 Iun 2015   •   19:01
Restricţii de circulaţie extinse pe podul de la Giurgiu

Traficul rutier pe podul de la Giurgiu va fi afectat, în cursul lunii iunie, de o serie de restricţii de circulaţie, care au fost extinse de luni, din cauza lucrărilor de reabilitare a acestuia, informează, luni, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).

"Compania Naţională de Drumuri şi Autostrăzi din România SA revine, în completare, asupra comunicatului de presă emis în data de 8 iunie 2015, cu privire la instituirea măsurii de restricţie a circulaţiei pe sectorul drumului naţional DN 5 între km 64+525 - km 64+852 (pe o lungime de 327 m) - Podul de la Giurgiu, precizând extinderea acesteia pentru sectorul cuprins între km 63+780 şi km 64+852", spune compania, într-un comunicat.

Potrivit CNADNR, începând cu data de 15 iunie 2015, circulaţia rutieră se va desfăşura alternativ, semaforizat pe jumătate de cale, pe zona viaductului, pe sensul de deplasare Ruse - Giurgiu, între km 63+780 - km 64+212 pe o lungime de 422 de metri, asigurându-se o lăţime a părţii carosabile deschisă traficului de 2,80 metri.

CITEŞTE ŞI:

Se reabilitează Podul Giurgiu-Ruse! Circulaţie e restricţionată

Între km 64+212 - km 64+852, respectiv pe o lungime de 640 de metri, pe zona podului, pe direcţia de deplasare precizată anterior, traficul rutier va fi restricţionat asigurându-se o lăţime a părţii carosabile deschisă traficului de 3,50 metri.

"În vederea evitării unor blocaje în trafic, recomandăm conducătorilor auto ca pentru trecerea în Bulgaria să folosească şi punctele alternative de trecere a frontierei, după cum urmează: Calafat, Bechet (trecere cu bacul), Zimnicea (trecere cu bacul), Călăraşi (trecere cu bacul), Negru Vodă, Vama Veche", se menţionează în comunicat.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul CNADNR sau de pe pagina de internet a companiei.

×
Subiecte în articol: pod giurgiu