x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Restricţii de circulaţie în Bucureşti, în Piața Eroii Revoluției, până în vară

Restricţii de circulaţie în Bucureşti, în Piața Eroii Revoluției, până în vară

02 Apr 2022   •   16:30
Restricţii de circulaţie în Bucureşti, în Piața Eroii Revoluției, până în vară

Circulaţia rutieră va fi restricţionată în aprilie pe trotuar și prima bandă din Piața Eroii Revoluției din Bucureşti, pentru construirea unui pasaj pietonal subteran. Ulterior se va restricționa traficul și pe banda 2 de circulație

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, în perioada 3 - 26 aprilie, pentru construirea unui pasaj pietonal subteran, vor fi instituite restricții de circulație pe trotuar și banda 1 de circulație în Piața Eroii Revoluției, sensul dinspre Șos Olteniței către Calea Șerban Vodă.

După data de 26 aprilie și până pe 31 iulie, se va restricționa traficul și pe banda 2 de circulație.

Brigada Rutieră le cere șoferilor să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiştilor rutieri.

„Pietonilor le recomandăm să respecte semnalele și indicațiile polițiştilor rutieri, traversarea străzii să o facă doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înțeles intenţia de a traversa”, transmite Brigada Rutieră.

(sursa: Mediafax)

×