x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Restricţii de circulaţie în nordul Capitalei, de 1 Mai. VEZI RUTE OCOLITOARE

Restricţii de circulaţie în nordul Capitalei, de 1 Mai. VEZI RUTE OCOLITOARE

30 Apr 2012   •   10:30
Restricţii de circulaţie în nordul Capitalei, de 1 Mai. VEZI RUTE OCOLITOARE

In data de 01 mai 2012, conform avizului Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, Sindicatul cadrelor militare in rezerva organizeaza un miting in Piata Victoriei.

Protestul va impune restrictionarea circulatiei rutiere dupa cum urmeaza:

- in intervalul orar 10:00 – 14:30, se va restrictiona circulatia rutiera pe bd. Aviatorilor, intre Piata Charles de Gaulle si Piata Victoriei, numai pe sensul de deplasare spre Piata Victoriei;

- pe bretelele din centrul Pietei Victoriei ce fac legatura intre bd. Iancu de Hunedoara, str. Paris si bd. Ion Mihalache.

Rute ocolitoare:

- Calea Dorobantilor – Piata Charles de Gaulle – bd. C. Prezan – Piata Arcul de Triumf - Bd. Maresal Averescu – bd. Ion Mihalache – Piata Victoriei;

- Piata Arcul de Triumf – Piata Charles de Gaulle – Piata Dorobantilor – Calea Dorobantilor – sos. Stefan cel Mare.

Brigada Rutiera a Capitalei solicita conducatorilor de autovehicule sa evite sa circule in zona mentionata, sa foloseasca autovehiculele personale cat mai putin pentru a evita blocajele de trafic si sa opteze mai mult pentru mijloacele de transport in comun si sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera care dirijeaza traficul pentru asigurarea fluentei si recomandarile politistilor care se afla in punctele de deviere.

×