x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Restricții de circulație pe Autostrada Soarelui

Restricții de circulație pe Autostrada Soarelui

17 Apr 2020   •   09:55
Restricții de circulație pe Autostrada Soarelui

Circulaţia se desfăşoară cu restricţii pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către litoral, între localitățile Brănești, județul Ilfov și Fundulea, județul Călărași.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române transmite că pe autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța și A3 București-Ploiești se circulă în condițiile unui carosabil uscat, vizibilitatea fiind bună, fără precipitații, valorile de trafic fiind reduse.

Pe tronsonul kilometric 27 – 33, între localitățile Brănești, județul Ilfov și Fundulea, județul Călărași, circulația rutieră este întreruptă pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București – Constanța.

Din acest motiv, traficul rutier se desfășoară pe calea nr. 2 (sensul către Capitală), pe câte o bandă pentru fiecare direcție.

Între kilometrii 17 și 23 se circulă doar pe calea 2 (sensul către București), întrucât pe calea 1 au loc lucrări de frezare și asfaltare.

Pentru a permite efectuarea unor lucrări de reparații la partea carosabilă, pe toată perioada sezonului cald, circulația rutieră va fi restricționată pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București-Constanța, traficul desfășurându-se deviat, pe câte o bandă, în ambele direcții, pe calea 1 (sensul către Constanța), de la kilometrul 100+500 de metri până la kilometrul 90+750 de metri.

Tot pe calea 1 (sensul către Constanța), se circulă și între kilometrii 144 și 147 întrucât pe calea 2 au loc lucrări de frezare și asfaltare.

Mediafax

×