x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Restricții rutiere în Capitală pentru Târgul de Crăciun din Piața Constituției

Restricții rutiere în Capitală pentru Târgul de Crăciun din Piața Constituției

de Redacția Jurnalul    |    15 Dec 2022   •   15:33
Restricții rutiere în Capitală pentru Târgul de Crăciun din Piața Constituției

De vineri până duminică vor fi restricții în traficul din Capitală, pentru Târgul de Crăciun organizat în Piața Constituției, unde se așteaptă să ajungă un număr mare de vizitatori.

Târgul de Crăciun din Piața Constituției are loc în perioada 20 noiembrie - 26 decembrie, între orele 10.00 - 23.00.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, în ziua de vineri, 16 decembrie, între orele 18.00-23.00, precum și în zilele de sâmbătă și duminică, 17-18 decembrie, între orele 15.00-23.00, traficul rutier se va restricționa pe Bd. Unirii, perimetrul cuprins între Bd. I. C. Brătianu și Piața Constituției, cu permiterea traversului dinspre Splaiul Independenței spre Bd. Regina Maria, precum și pe cele două bretele adiacente Pieței Constituției.

Brigada Rutieră anunță ca și rute ocolitoare Calea 13 Septembrie – Bd. Libertăţii – Bd. Regina Maria; Calea 13 Septembrie – Bd. Libertăţii – Bd. Naţiunile Unite – Spl. Independenţei; Calea Călăraşilor – Spl. Independenţei – Bd. Naţiunile Unite – Str. Izvor sau Bd. Unirii – Spl. Independenţei – Bd. Naţiunile Unite – Bd. Libertăţii – Calea 13 Septembrie.

Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului şi de prevenire a accidentelor de circulație şi solicită șoferilor să circule cu prudență şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic; să folosească mijloacele de transport în comun pentru a evita blocajele în trafic; să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate; să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei.

Pietonilor le recomandă să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o realizeze doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar șoferii le-au înțeles intenţia de a traversa.

Harta cu restricţii poate fi consultată pe site-ul https://bpr.politiaromana.ro.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: restrictii trafic targ craciun