x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Român condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea fetiței de 18 luni a iubitei sale

Român condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea fetiței de 18 luni a iubitei sale

07 Dec 2021   •   11:34
Român condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea fetiței de 18 luni a iubitei sale
Sursa foto: Sursa: Hepta

Un român în vârstă de 26 de ani a fost condamnat la închisoare pe viață în Italia, pentru uciderea cu cruzime a fetiței de 18 luni a iubitei sale. Românul ar fi violat copila și apoi a bătut-o până la moarte.

O instanță din Como l-a condamnat pe Gabriel Robert Marincat, un român de 26 de ani, la închisoare pe viață pentru uciderea micuței Sharon Barni, în vârstă de doar 18 luni, fiica partenerei sale, care a fost bătută pe 11 ianuarie anul trecut în localitatea Cabiate, în apartamentul femeii.

Instanța l-a condamnat pe român la plata despăgubirilor, stabilind o sumă provizorie de 200.000 de euro pentru mama copilului și de 50.000 de euro pentru tatăl acestuia, conform La Stampa.

Marincat era singur în casă cu fetița. Le-a spus carabinierilor că o sobă ar fi căzut peste fetiță, în timp ce se juca. Pentru că fetița nu ar fi avut niciun simptom, nu ar fi realizat că s-a rănit grav. Nu a cerut ajutor decât după două ore, când micuța era deja inconștientă.

Grozăvia din spatele morții micuței Sharon a fost dezvăluită de medicul legist. În raportul său preliminar a vorbit despre un număr mare de răni și vânătăi pe fiecare parte a corpului copilei, provocate înainte de ziua în care a murit, care „cu siguranță nu pot fi atribuite unor căderi accidentale”.

Conform presei din Peninsulă, fetița era bătută în mod repetat, dar ar fi fost și violată. Abia în luna mai, după numeroase interogatorii în timpul cărora a negat acuzațiile, românul și-a recunoscut fapta, spunând că a abuzat-o pe fetiță și apoi a bătut-o până la moarte.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: român italia