x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator România, favorită la Miss International

România, favorită la Miss International

21 Oct 2022   •   13:19
România, favorită la Miss International
Sursa foto: Facebook

Reprezentanta României la Miss International 2022, Ada-Maria Ileana, este cotată foarte bine de experții în concusuri de frumusețe. Presa a numit-o pe Ada-Maria Ileana „Miss Inteligența”.

Miss International este unul dintre cele trei mari și prestigioase concursuri de frumusețe din lume (alături de Miss World și Miss Universe) și se află la a 60-a ediție, fiind urmărit de milioane de fani din toată lumea.

Participantele la finală promovează, cu această ocazie, și imaginea turistică a țării lor. Contează mult activitățile susținute de candidate de-a lungul timpului, precum acte caritabile, proiecte culturale sau organizare de evenimente. Pe de altă parte, finala Miss International este cea mai importantă competiție de Miss din acest an la care participă România.

Ada-Maria Ileana urmează să reprezinte România la cea de-a 60-a ediție a Miss International, în decembrie 2022, în Tokyo, Japonia.

Ada are 25 de ani, este din București și este Master of Science în Politici Publice, la prestigioasa University College London. De 6 ani, Ada lucrează ca profesor de limba engleză, certificat de Cambridge. De la încoronarea ca Miss International România, din aprilie 2021, Ada și-a dedicat atenția și timpul promovării culturii românești.

Mai mult, ea a organizat o serie de proiecte de succes, între care prezentarea de modă „Împreună pentru fete și femei” și „Romania goes International” - prima vizită a Miss International în România.

Frumoasa reprezentantă a României la Miss International cântă de la vârsta de 3 ani. Ada a postat pe rețelele de socializare un video cu ea cântând. Acesta nu este doar un hobby, căci ea cântă de când era mică. Profesoară de canto i-a fost chiar Ozana Barabancea.

(sursa: Mediafax)

×