x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator România în care se poate! Un om, un blog, o cauză

România în care se poate! Un om, un blog, o cauză

30 Noi 2015   •   10:12
România în care se poate! Un om, un blog, o cauză

„Mă numesc Dan-Andrei Sântimbreanu. Unii îmi spun Dasanti. Acesta este un blog care a luat naștere în anul 2007, cu puțin înaintea Nașterii Domnului! În acel an am primit o lecţie de viaţă…. “.

Așa își începe Dan povestea pe blog. Pe Dan îl știu de mai bine de 10 ani, dar nu am avut niciodată o relație de prietenie în adevăratul sens. Ne știam și era suficient. Până într-o zi când Dan a dispărut din locul în care eram eu obișnuit să-l întâlnesc. Am aflat că avea o gravă problemă de sănătate. I se descoperise o tumoare, era deja la Hanovra, unde urma să fie operat pe creier. Intervenția a reușit, iar această nouă șansă la viață a produs și un declic în sufletul său. Acum îi sprijină pe cei care au aceeași problemă pe care a avut-o și el. A ajutat 500 de persoane în șapte ani. S-a implicat personal, fără firmă, fără a avea o fundație. Prin intermediul blogului său (dansantimbreanu.worldpress.com) oferă link-uri şi infor-maţii despre boli, tratamente, dar şi despre strângerea de fonduri sau despre companiile care se ocupă cu trimiterea dosarelor în străinătate.
Este deja o persoană cunoscută în spitalele de afară care au secții de neurochirurgie pentru că pe mulți îi ajută să ajungă acolo.

 

×