x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator România, pe locul 7 în lume în topul vaccinărilor împotriva COVID-19 cu ambele doze

România, pe locul 7 în lume în topul vaccinărilor împotriva COVID-19 cu ambele doze

26 Feb 2021   •   17:28
România, pe locul 7 în lume în topul vaccinărilor împotriva COVID-19 cu ambele doze
Sursa foto: Foto: Facebook/ Ro-Vaccinare

România se află pe locul 7, la nivel global, în topul vaccinărilor împotriva COVID-19 cu ambele doze, a anunțat, vineri, Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

La nivel european, România se alfă pe locul 6 la totalul de doze administrate, pe locul șase la doze administrate raportat la 100 de persoane, pe locul 2 la persoane vaccinate cu ambele doze și pe locul 6 la media dozelor administrate zilnic (29.526 doze).

Mai mult de 225 de milioane de doze de vaccin au fost administrate în 100 de țări, conform celor mai recente estimări făcute de Bloomberg, fiind utilizate 6.07 milioane de doze pe zi la nivel global.

„România se află pe locul 7 în topul vaccinărilor împotriva COVID-19 cu ambele doze, la nivel global! (...) Vaccinarea împotriva COVID-19 este cea mai amplă campanie de vaccinare din istorie. Mai mult de 225 de milioane de doze de vaccin au fost administrate în 100 de ţări, conform celor mai recente estimări făcute de Bloomberg, fiind utilizate 6,07 milioane de doze pe zi la nivel global.”, potrivit unui mesaj publicat pe pagina de Facebook Ro-Vaccinare.

×