x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator România, un nou record mondial la colindat. Mii de oameni au cântat la Iaşi ”O, ce veste minunată”, alături de părintele Dan Damaschin

România, un nou record mondial la colindat. Mii de oameni au cântat la Iaşi ”O, ce veste minunată”, alături de părintele Dan Damaschin

de Redacția Jurnalul    |    24 Dec 2023   •   06:00
România, un nou record mondial la colindat. Mii de oameni au cântat la Iaşi ”O, ce veste minunată”, alături de părintele Dan Damaschin
Sursa foto: Facebook Dan Damaschin

Mii de persoane au venit sâmbătă seara în Grădina Palas din Iaşi, pentru a cânta împreună colindul "O, ce veste minunată", răspunzând astfel iniţiativei lansate în mediul online de preotul Dan Damaschin.

"Veniţi cu colindul? O, ce veste minunată! Un minut şi treizeci şi patru de secunde pentru Fiul lui Dumnezeu şi sufletul tău", a spus preotul Dan Damaschin mulţimii de oameni adunaţi în Grădina Palas, care a vrut să transforme iniţiativa în cea mai mare ceată de colindători din ţară.

"Crăciunul este în primul rând despre această mare bucurie - venirea lui Hristos pe pământ. Hristos este dătătorul întregii bucurii, inclusiv bradul de Crăciun, inclusiv masa îmbelşugată sau luminile frumoase care se aprind în întreaga lume.

Dacă noi vom fi cu Dumnezeu şi vom avea această pace şi bucurie în lume, atunci, într-adevăr, în fiecare zi am putea sărbători Crăciunul.

Am ales "O, ce veste minunată" pentru că este cel mai frumos, cel mai autentic, cel mai cald colind românesc, care ne prezintă esenţa Evangheliei Naşterii lui Isus Hristos", a declarat presei preotul Dan Damaschin, potrivit agerpres.ro.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×