x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şapte morţi şi opt răniţi într-un accident rutier din Tulcea. Şoferul responsabil nu avea permis de conducere

Şapte morţi şi opt răniţi într-un accident rutier din Tulcea. Şoferul responsabil nu avea permis de conducere

10 Aug 2012   •   05:51
Şapte morţi şi opt răniţi într-un accident rutier din Tulcea. Şoferul responsabil nu avea permis de conducere

UPDATE: 10:30 - Unul dintre soferii implicati in accidentul rutier din judetul Tulcea, soldat cu moartea a sapte persoane si ranirea altor opt, nu avea permis de conducere, au stabilit politistii tulceni.

Potrivit unui comunicat al Politiei Judetene Tulcea, accidentul s-a petrecut cand un tanar de 21 de ani, din Tulcea, aflat la volanul unui autoturism BMW, a vrut sa depaseasca o masina Audi, condusa de un barbat de 30 de ani, si, intrucat nu a pastrat o distanta laterala corespunzatoare, a acrosat-o.

In urma impactului, BMW-ul a parasit drumul si s-a rasturnat in afara partii carosabile. De asemenea, soferul autoturismului Audi a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens si s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism Audi, condus regulamentar de un barbat de 44 de ani, din Bucuresti.

Ulterior, politistii au stabilit ca soferul autoturismului BMW nu avea permis de conducere.

Cercetarile continua pentru stabilirea tuturor circumstantelor producerii accidentului. (Mediafax)

.............

Sapte oameni si-au pierdut viata intr-un accident petrecut in aceasta noapte pe DN 22, in apropiere de localitatea tulceana Cataloi, in care au fost implicate trei automobile.

Acul vitezometrului uneia dintre masini s-a oprit la viteza de 190 de kilometri pe ora, existand suspiciunea ca cel putin doua dintre automobile, una marca BMW si alta Audi erau implicate intr-o cursa.

Martorii spun ca acest drum este frecvent folosit de amatorii de viteza, pentru intreceri.

A treia masina, condusa de un bucurestean de 44 de ani si in care se aflau si doi copii de 4 si 10 ani, se indrepta spre Tulcea, unde ocupantii urmau sa ia parte la o nunta.

Se pare ca acest autoturism a fost acrosat de celelalte doua.

Pe langa cele sapte persoane care au decedat, mai sunt 8 raniti, printre care si cei doi copii, aflati in stare foarte grava.

Sase persoane au murit pe loc, in timp ce a saptea a decedat pe masa de operatie a spitalului Judetean Tulcea, din cauza hemorgiei interne produse in urma rupturii de ficat si rinichi.

Patru dintre raniti sunt in coma, intre ei aflandu-se si copilul de patru ani si o femeie cu fractura cervicala C 6 si C7. Acestia doi, impreuna cu doi barbati, a caror identitate nu a fost stabilita, au fost transportati la Bucuresti.

Un elicopter al Inspectoratului General de Aviatie al Ministerului Administratiei si Internelor a decolat de la Tulcea, la ora 7,55, pentru a transporta la Spitalul Floreasca, din Bucuresti, trei pacienti, elicopterul aterizand la ora 9.00 pe stadionul Dinamo.

Potrivit MAI, un alt elicopter a decolat la ora 7,25, aducand la Spitalul Bagdazar cel de-al patrulea ranit, copilul de patru ani care, potrivit medicilor care l-au insotit, are multiple traumatisme craniene si toracice, fiind in coma si cu diagnostic rezervat.

×