x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şapte persoane care au spart un magazin în timpul protestelor, identificate după vizionarea înregistrărilor camerelor de supraveghere (VIDEO)

Şapte persoane care au spart un magazin în timpul protestelor, identificate după vizionarea înregistrărilor camerelor de supraveghere (VIDEO)

de Mara Raducanu    |    23 Ian 2012   •   14:49
Şapte persoane care au spart un magazin în timpul protestelor, identificate după vizionarea înregistrărilor camerelor de supraveghere (VIDEO)

Sapte persoane care au spart un magazin din zona Spitalului Coltea, in timpul protestelor din noaptea de 15 spre 16 ianuarie, si au furat telefoane mobile si accesorii in valoare de 25.000 de lei au fost identificate. Politia Capitalei a anuntat ca jumatate din prejudiciu a fost recuperat.

Cei sapte au varste cuprinse intre 17 si 39 de ani si au sustras dintr-un magazin situat in Bd-ul I.C: Bratianu telefoane mobile si accesorii 'profitand de manifestatiile publice violente care au avut loc atat la Piata Universitatii, cat si in zona Pietei Unirii', se precizeaza in comunicatul Politiei Capitalei.

Una dintre cele sapte persoane a fost arestata preventiv pentru 25 de zile de catre Judecatoria Sectorului 3, pentru furt calificat. De asemenea, patru persoane au fost retinute, pe numele lor fiind intocmite dosare penale pentru furt calificat, iar alte doua sunt cercetate in stare de libertate pentru tainuire, respectiv distrugere. Cercetarile au fost facute de politistii Sectiei 10, in colaborare cu Serviciul de Investigatii Criminale – Sector cu sprijinul Directiei Operatiuni Speciale din IGPR. Procurorii au inregistrat patru dosare in care se fac cercetari fata de jandarmi pentru violentele din centru Capitalei, in cadrul manifestarilor de strada din perioada 15-19 ianuarie, in timp ce mai multi civili sunt cercetati in 32 de cauze, una dintre acestea fiind la Pitesti, iar restul la Bucuresti.

×