x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şapte răniţi după ce un autocar s-a ciocnit cu o cisternă pe DN 6, între Timişoara şi Lugoj

Şapte răniţi după ce un autocar s-a ciocnit cu o cisternă pe DN 6, între Timişoara şi Lugoj

12 Iul 2012   •   10:30

Sapte persoane au fost ranite, in aceasta dupa-amiaza, in urma unui accident care a avut loc pe DN 6, intre Timisoara si Lugoj. In accident au fost implicate o cisterna incarcata cu motorina, un autocar si un autoturism, traficul rutier fiind blocat pe ambele sensuri.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Timis, Madalina Mezdrea, accidentul s-a produs pe DN 6, intre Timisoara si Lugoj, in dreptul localitatii Chizatau.

Astfel, soferul unui autoturism de teren a incetinit brusc, iar soferul unei cisterne care circula in spatele acestuia nu a mai putut sa franeze la timp, astfel ca a lovit masina de teren, apoi a ajuns pe contrasens, blocand cele doua benzi.

In acel moment, de pe sensul opus se apropia un autocar, care a lovit autocisterna aflata de-a curmezisul drumului, informeaza Mediafax. Mezdrea a spus ca, in urma impactului, sapte persoane au fost ranite, fiind vorba despre soferul cisternei, cel al autocarului si cinci dintre pasagerii autocarului.

Potrivit sursei citate, cisterna este incarcata cu motorina, insa nu exista pericol de explozie. La fata locului s-a deplasat o autospeciala de pompieri pentru a curata motorina scursa din cisterna. De asemenea, la locul accidentului au mai ajuns patru ambulante. La ora transmiterii acestei stiri, traficul este blocat pe ambele sensuri.

Stire in curs de actualizare

×