x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Satul brazilian fără bărbați: Sute de femei frumoase, în căutarea iubirii

Satul brazilian fără bărbați: Sute de femei frumoase, în căutarea iubirii

29 Oct 2015   •   14:45
Satul brazilian fără bărbați: Sute de femei frumoase, în căutarea iubirii

Pare o poveste inventată, totuși este realitate. O mică regiune rurală din Brazilia este plină de femei foarte frumoase, care se află în căutarea iubirii.

Satul Novoia do Cordeiro este situat în sud-estul țării și are o populație de 600 locuitori. Din păcate pentru reprezentantele sexului feminin, aici trăiesc foarte puțini bărbați, iar ele sunt nevoite să își asume toate responsabilitățile.

Tinerele domnișoare își doresc să se îndrăgostească și să se căsătorească, dar perspectiva de a părăsi satul nu le este pe plac. Profitând de faptul că sunt recunoscute în Brazilia pentru frumusețea lor, fetele se adresează tuturor bărbaților singuri și îi cheamă în localitatea lor.

„Bărbații pe care îi cunoaștem sunt fie căsătoriți, fie rude cu noi. Ne-am dori ca bărbații să renunțe la viețile lor, să vină aici și să facă parte din viețile noastre. Dar înainte trebuie să fie de acord cu regulile noastre.”, a declarat Nelma Fernandez pentru The Telegraph.

Potrivit www.elmundo.es, comunitatea feminină Noiva do Cordeiro (nevasta mielului) este faimoasă încă din momentul fondării. Maria Senhorinha de Lima s-a instalat în sat în 1891, când a fost acuzată de adulter și a hotărât să plece în exil, departe de casă și de biserică.

Femeile sunt mândre de localitatea lor, susținând că există multe lucruri pe care femeile le fac mai bine decât bărbații. „Satul nostru este frumos, organizat și mult mai armonios decât unul condus de bărbați. Când există probleme sau dispute, rezolvăm lucrurile ca femeile, căutând consensul, nu conflictul”, a declarat Rosalee Fernandes, una din tinerele din Noiva do Cordeiro. 



×