x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Scandal de proporţii la Spitalul Municipal din Capitală. Un pacient a fost bătut de infirmiere în camera de gardă

Scandal de proporţii la Spitalul Municipal din Capitală. Un pacient a fost bătut de infirmiere în camera de gardă

16 Mai 2019   •   11:29
Scandal de proporţii la Spitalul Municipal din Capitală. Un pacient a fost bătut de infirmiere în camera de gardă

Incidente revoltătoare la Spitalul Municipal din Capitală! Mai mulţi pacienţi au fost loviţi, înjuraţi şi ameninţaţi de infirmiere. Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional! 

Imaginile au fost filmate la unitatea de Primiri-Urgențe de la Spitalului Municipal din Capitală. Una dintre cele trei asistente care umilesc pacienţii le-a spus, chiar, la un moment dat, că i-ar omorî pe toţi. 

Filmarea a devenit virală şi a strâns mii de distribuiri şi de comentarii de la oameni revoltați de tratamentul la care sunt supuşi pacienţii.

Ministrul Sănătății susţine că nu există nici o explicație plauzibilă, care să scuze acest tip de comportament iar măsurile care se vor lua vor fi drastice.

Spitalul Universitar de Urgență București a avut o primă reacție în acest caz și a spus că se delimitează în mod clar de atitudinea celor trei infirmiere.

Comisia de disciplină a SUUB se va întruni de urgenţă și va analiza aceste aspecte, iar sancțiunile vor fi în raport cu gravitatea faptelor.

Vă asigurăm că întreg personalul se străduiește să răspundă cu promptitudine și profesionalism tuturor solicitărilor pacienților noștri.”, a fost reacția instituției.

×
Subiecte în articol: scandal spital municipal capitala