x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator SCENE DE GROAZĂ la Constanţa. Doi adolescenţi, înjunghiaţi pe stradă de prietenul drogat

SCENE DE GROAZĂ la Constanţa. Doi adolescenţi, înjunghiaţi pe stradă de prietenul drogat

21 Feb 2015   •   14:52
SCENE DE GROAZĂ la Constanţa. Doi adolescenţi, înjunghiaţi pe stradă de prietenul drogat

Un adolescent din Constanţa, aflat sub efectul unor substanţe halucinogene, şi-a înjunghiat doi prieteni, după ce s-au certat din cauza unei fete, scrie reporterntv.ro. Agresorul şi-a pierdut minţile şi a fost la un pas să-i omoare, pe o stradă din cartierul Poarta 6. Grav răniţi, adolescenţii au avut puterea să meargă la locuința unuia dintre ei, acolo unde au fost găsiţi de echipajele de prim-ajutor, într-o baltă de sânge. 

Doi adolescenți din Constanța, în vârstă de aproximativ 16 ani, au fost la un pas de a plăti cu viața greșeala de a se împrieteni cu un tânăr care, susțin ei, consumase substanțe halucinogene. Noaptea trecută, amicul lor i-a înjunghiat în plină stradă, în cartierul Poarta 6. S-au certat, se pare, din cauza unei fete. Deși sângerau abundent, băieții au reușit să ajungă în casa unuia dintre ei. Întreaga scenă a fost văzută și de alți prieteni de-ai lor.

Polițiștii au găsit urme de sânge, care duc de pe trotuar până într-un apartament situat la etajul al treilea al blocului.

Alertate prin 112, cadrele medicale au intervenit pentru a le salva viața tinerilor. Aceștia au fost găsiți în apartament, într-o baltă de sânge. Au fost stabilizați și duși de urgență la spital.

Polițiștii au aflat că victimele și agresorul se cunoșteau, iar principalul suspect le era cunoscut pentru alte infracțiuni pe care le-a mai comis. Doi minori, martori la tentativa de omor, au fost audiați de anchetatori.

Supectul a fost căutat toată noaptea, iar când va fi găsit, va fi luat la audieri și acuzat de tentativă de omor și port ilegal de armă albă.

 

×