x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Scurgere de gaze la o grădiniţă din Piteşti. Ţeava reţelei care alimentează imobilul s-a fisurat

Scurgere de gaze la o grădiniţă din Piteşti. Ţeava reţelei care alimentează imobilul s-a fisurat

20 Feb 2012   •   05:48
Scurgere de gaze la o grădiniţă din Piteşti. Ţeava reţelei care alimentează imobilul s-a fisurat

In aceasta dimineata, activitatea Gradinitei nr.1 din Pitesti a fost suspendata dupa ce o teava a retelei de gaze care alimenteaza imobilul s-a fisurat. Ingrijitoarea a simtit miros de gaz in interiorul si in exteriorul cladirii si a anuntat conducerea institutiei care a solicitat interventia pompierilor militari. Alimentarea cu gaz in zona a fost oprita.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arges, lt Madalina Epure, la fata locului au ajuns atat echipaje ale pompierilor militari, precum si ale Distrigaz Pitesti.

Livrarea de gaz metan in zona a fost oprita pana la stabilirea cauzelor si remedierea defectiunii, primele cercetari aratand ca teava de gaze care alimenteaza unitatea de invatamant, aflata la suprafata, era fisurata din cauza zapezii si a turturilor de gheata care au cazut peste ea.

"In momentul in care s-a semnalat incidentul, in imobil erau ingrijitoarea, o alta persoana adulta si un copil, ulterior au mai venit copii cu parinti, dar s-a decis trimiterea tuturor acasa, astazi (n.r. - luni) suspendandu-se procesul de invatamant. Ingrijitoarea a semnalat miros si in cladire si in afara si a anuntat conducerea unitatii, care a sunat la 112. Livrarea de gaz metan a fost sistata, iar reprezentantii Distrigaz lucreaza pentru remedierea defectiunii. Nu este niciun pericol, s-a aplicat procedura", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Arges, potrivit Mediafax.

×