x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Scurgeri de informaţii "incorecte"

Scurgeri de informaţii "incorecte"

de Violeta Fotache    |    26 Mar 2010   •   00:00

Audiaţi ieri de procurorii anticorupţie, omul de afaceri Costel Căşuneanu şi generalul SIE în rezervă Adrian Isac au catalogat drept incorecte scurgerile şi informaţiile din interceptările în cazul Voicu.



Ieri, la ieşirea din sediul DNA, Costel Căşuneanu a rugat presa să nu mai "denatureze" informaţiile provenite pe surse, precizând că suma oferită senatorului Cătălin Voicu este de 200.000 de euro şi nu de 260.000, banii fiind daţi parlamentarului cu titlul de împrumut. El a precizat că "în mod evident" îşi doreşte banii înapoi.

Cătălin Voicu ar fi trebuit să-i restituie banii la sfârşitul lunii decembrie 2009, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat pe motiv că senatorul "a fost săltat de pe stradă", a afirmat afaceristul. El a catalogat ca incorecte scurgerile de informaţii confidenţiale către presă. Tot ieri a fost audiat şi generalul SIE în rezervă Adrian Isac, în calitate de martor la una dintre discuţiile parlamentarului cu afaceristul Marius Locic, de la restaurantul Select din Capitală. El a declarat la ieşirea de la DNA că discuţiile au fost redate parţial greşit în transcripturile interceptărilor publicate.

×
Subiecte în articol: observator