x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sebatian Ghiţă: Sunt convins că domnul Vîntu se va abţine de la a mai participa la "alte acţiuni cu iz penal"

Sebatian Ghiţă: Sunt convins că domnul Vîntu se va abţine de la a mai participa la "alte acţiuni cu iz penal"

03 Feb 2012   •   08:45
Sebatian Ghiţă: Sunt convins că domnul Vîntu se va abţine de la a mai participa la "alte acţiuni cu iz penal"

Omul de afaceri Sebastian Ghita, patron al televiziunii de stiri Romania TV si fost manager al Realitatea TV a declarat ca fapte precum cele comise de Sorin Ovidiu Vantu nu-si au locul in mediul de afaceri din Romania si este convins ca, in urma deciziei instantei, acesta se va abtine de la a mai participa la "alte actiuni cu iz penal".

"Cred ca astfel de fapte si actiuni nu-si au locul in mediul de afaceri din Romania si sunt convins ca domnul Vantu se va abtine de la a mai participa la alte actiuni cu iz penal", a declarat Sebastian Ghita, potrivit Mediafax.

Ghita a mai spus ca acesta nu este un proces al lui contra lui Sorin Ovidiu Vantu. "Nu este un proces al meu contra domnului Vintu, acuzatorul este Parchetul", a conchis omul de afaceri.

Sorin Ovidiu Vintu a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu executare, iar Ion Ilie Cezar la cinci luni, in dosarul in care au fost judecati pentru santajarea lui Sebastian Ghita, potrivit unei decizii a Judecatoriei sectorului 1. Decizia poate fi contestata la Tribunalul Capitalei.


×