x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şedinţa plenului CSM, din nou amânată din lipsă de cvorum. Membrii Consiliului se reunesc în 23 ianuarie

Şedinţa plenului CSM, din nou amânată din lipsă de cvorum. Membrii Consiliului se reunesc în 23 ianuarie

17 Ian 2013   •   08:53
Şedinţa plenului CSM, din nou amânată din lipsă de cvorum. Membrii Consiliului se reunesc în 23 ianuarie

Şedinţa plenului Consiliului Superior al Magistraturii programată pentru astăzi, a fost amânată din lipsă de cvorum. Plenul CSM se va reuni în data de 23 ianuarie.

"Având în vedere că, în cursul zilei de astăzi, doi dintre membrii de drept ai CSM, precum şi reprezentanţii societăţii civile în Consiliu au comunicat imposibilitatea participării la şedinţa de plen programată pentru data de 17 ianuarie, şi faţă de împrejurarea că locul unuia dintre membrii aleşi este vacant - circumstanţe ce fac imposibilă constituirea cvorumului prevăzut de lege - şedinţa Plenului CSM este reprogramată pentru data de 23 ianuarie 2013, cu începere de la orele 14.00 ", precizează CSM.

Pe ordinea de zi a şedinţei se afla şi alegerea vicepreşedintelui CSM, funcţie pentru care şi-au depus candidatura judecătorii Alina Ghica şi Cristi Danileţ, împotriva cărora a fost declanşată procedura revocării din funcţia de membru al Consiliului.

La 9 ianuarie, şedinţa plenului CSM s-a amânat tot din lipsă de cvorum.

×