x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şeful OPC Braşov, Ionel Spătaru, arestat preventiv pentru corupţie

Şeful OPC Braşov, Ionel Spătaru, arestat preventiv pentru corupţie

13 Oct 2011   •   09:09
Şeful OPC Braşov, Ionel Spătaru, arestat preventiv pentru corupţie

Seful Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Brasov, Ionel Spataru, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile de o instanta a Tribunalului Bucuresti, in dosarul in care este acuzat de luare de mita.

Ionel Spataru a fost retinut, ieri, de procurorii DNA, fiind acuzat ca a cerut de la administratorul unei firme 300.000 de lei pentru emiterea unei autorizatii de functionare, anunta Mediafax.

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie il cerceteaza pe Ionel Spataru, comisar sef al Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Brasov, pentru luare de mita.

Anchetatorii au stabilit ca, in perioada iulie – octombrie, in calitate de sef al Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Brasov, Ionel Spataru a pretins de la o persoana denuntatoare, administrator al unei societati comerciale, suma de 300.000 lei pentru ca, in exercitarea atributiilor sale de serviciu, sa emita o autorizatie de functionare.

Din banii pretinsi, in 12 octombrie, Spataru a primit de la persoana denuntatoare, prin intermediari, suma totala de 60.000 de euro, in doua transe, procurorii organizand actiunea de prindere in flagrant delict.


×